Nu kom regnet tillbaka

God morgon!
Igår var en jätteskön dag i solen, dock hade den varit ännu längre om inte den första bussen vi skulle åka med inte varit en kvart försenad! Tack vare det så hann vi inte till tåget som vi skulle åka med och dessutom så ramlade jag och skrapade upp och slog mina ben på asfalten eftersom att vi sprang. Jag hade flipflops på mig så jag halkade. Jätteont! Men dagen på stranden var ändå sjukt härlig så då glömde jag det onda i några timmar :) Det var jätteskönt i havet också!
Idag är det mulet ute i Göteborg och det regnar lite ibland tror jag, jag har inte gått ut än... Men min kompis Rebecka ska komma hit idag! Jättekul verkligen, sommarlovet har inte gått så långt än och vi har redan hunnits träffas några gånger. Hon bor ganska så långt ifrån mig så det blir inte att vi träffas så ofta. Får se vad vi hittar på, att umgås är ju kul bara, man har ju så mycket att prata om när man inte träffas så ofta :)
Hörs senare!
Pusssss

Ska sova nu

Berättar om dagen imorgon för jag måste verkligen sova nu!
God natt (L)

Pannkakor

God morgon!
Just nu sitter jag i köket och tittar på när Malin gör pannkakor. Hahaha, jag låter henne göra ;) Snart drar vi till beachen, det kommer att bli väldigt niiiice :)
Så ha det bra så hörs vi nog när jag kommer hem!

Niiiice dag

Denna dagen har varit så sjuuuuukt bra! Inte ett enda moln vid havet. Vi var där i ca två timmar, köpte jordgubbar och jag badade. Sedan stannade vi på vägen hem vid hamnen där vår segelbåt ligger. Så visade jag Sally och Malin den :D sedan åkte vi in till stan. Där köpte jag ett linne och ett par shorts ( visar senare ). Sedan åkte vi hem. Nu ska Malin sova hos mig och vi cyklade till maxi en kvart innan det stängde, vi är bääst :D hahaha, så shoppade vi lite läsk, kakor, godis och jordgubbar inför imorgon! Vi ska åka till en sandstrand och chilla där hela dagen, så niiiiice! Åh, jag älskar sommarlov!
Slänger in en bild på Sally :D
Har massa bilder från idag, men jag känner inte för att lägga upp dom. Vi är typ i bikini på alla så ah, hahaha :D

Bad och sol?

Idag tänkte jag åka till havet med Sally och Malin. Hoppas på att solen är framme mer än molnen idag.. Så nu tänkte jag packa min nya väska och sedan drar vi! ;)
Hoppas att alla andra får en bra dag :D

Underbar midsommar

Vaknade upp på havet i båten, firade midsommar med vänner i solen, dansade kring midsommarstången, åt god mat tills jag trodde att jag skulle spricka och vann över mina bröder och deras kompisar i monopol. Perfekt midsommar :D
Nästa dag badade och solade jag. ( Åt massa god mat igen, vann på monopol igen ).
Idag åkte vi hem, i solen! Jag är en aningen bränd i ansiktet, men det går ju över... Har haft en supertrevlig kväll med bla min brors flickvän. Niiice helg! ♥
Jag på midsommar, från början hade jag en krans i håret som jag gjort själv men den vissnade tyvärr :(

Åker strax!

Alldeles strax åker vi ut till båten! Ska bli jättemysigt. Kanske bloggar något från iPhonen men annars så hörs vi nästa vecka. Glad midsommar! :D


Premiärtur med båten

Godmorgon!
Snart ska jag börja packa eftersom att vi ska åka ut med vår segelbåt i eftermiddag. Vi ska åka till en ö där våra kompisar har sitt sommarland och där ska vi fira midsommar med dom! Det kommer nog att bli jättekul, hoppas bara att vädret blir bra! Just nu är det ju sol ute så det är bara att hoppas ;)
Men om drygt en timme ska vi till mammas och pappas kontor för en "avslutnings"-fika, det blir nog trevligt :D Så nu måste jag börja packa och sedan göra mig i ordning!
Puuusssss
Några bilder som jag tog igår :)

Strandväska

Ett riktigt fynd, hehe.. 130 :- rabatt!

Det var all shopping, förutom strumpor och underkläder men det visar jag inte i bloggen :)

Somrig kjol

Fick denna underbara kjol av mormor idag, tänkte ha den på midsommarafton! ♥
Och en fail skämtbild, haha...! :D

Silver snow

Köpte ett billigt med grymt snyggt nagellack som jag nu har målat mina naglar med :D


Precis duschat

Nu är vi hemma igen! Igår hade vi det jättemysigt hos mormor och morfar, såg på TV och myste :) Dessutom så har So you think you can dance börjat igen, lovely!
Idag fick jag pannkakor till frukost ( inte ovanligt hemma hos m & m ) och sedan shoppade jag med mormor. Det finns några som jag shoppar extra bra med och en av dom är mormor, vi hittar så bra saker för bra priser ;) Visar det sen!
Men nu så har jag i alla fall precis duschat, fått bort saltet som jag hade i håret osv. Nu tänkte jag måla naglarna och ta body lotion, göttaaaans! Visar upp bilder senare från den lilla resan.
Just nu..

Dumma väder

Först åkte lillebror och jag till mormor & morfar, där det serverades pannkakor, mums! :D Sedan åkte mot stranden. Ju längre vi åkte desto fler moln kom det. Vi blev jättebesvikna! men eftersom att vår morbror bor jättenära så åkte istället till honom och fikade. Lillebror och jag kände inte för att bada. Men efter att ha trixat med en fotboll ett tag så blev vi varma så vi bestämde oss för att bada ändå! Så nu är vi på väg hem till m&m igen, vi ska sova där. Titta på disney, film och äta gott :D
Kanske skriver något mer senare från iPhonen annars så hörs vi imorgon! 

Mot stranden!

Hörs när jag kommer hem med mycket bättre bilder!

Härligt väder

Har haft en jättebra dag i solen med vänner. Först kom Sally hit och sedan så gick vi till pizzerian för att möta upp Emma och Alexandra. Så åt vi kebabtallrik, sedan för att vara äääännu lite nyttigare drog vi till stan för att köpa glass! Gott men inte så nyttigt, hehe. Men så blir det ju när man har sommarlov ;)
När vi tagit bussen hem bad Amar oss att komma upp till fotbollsplanen för att han skulle spela lite fotboll med David. När vi kom dit chillade vi resten av kvällen! Linnéa kom också och då blev det änna ännu trrrevligare! :D
Nu sitter jag här med Linnéa och Sally bredvid mig. Imorgon ska min lillebror och jag åka och bada med mormor och morfar, myyyyys!
Lite bilder från dagen:

Pizzatime!

Sally är här och vi har varit ute på gräsmattan och chillat i solen! :D Nu tänkte vi gå och möta upp Emma för att gå till pizzerian. Alexandra är också påväg. Nice!
Lite bilder som vi tog:

Min nya keps

Från Roxy

Godmorgon!

Det är en jättefin morgon och jag vaknade tidigt! Först blev jag lite besviken men när jag sedan såg att solen skiner så blev jag glad och satte mig och solade i en timme :D Jätteskönt! Idag kanske jag ska åka och bada eller något om solen stannar, men mina kompisar har inte vaknat än ( tror jag ) så jag får vänta ett tag till!
Tog denna bild på gräsmattan alldeles nyss.

Bilder

Det var bara några av många bilder!

Hemma igen

Nu är jag hemma igen! Det är så skönt att komma hem när man har varit borta tycker jag trots att jag har haft det jättebra :D Har fått låna mammas kamera så jag har tagit jättemånga fina bilder som kommer upp strax! Så kika in om en stund.
Här kommer en bild på min bror och mig som mamma tog på oss precis innan skolavslutningen:
Visst var vi fina? ;)

Kommer hem idag

Just nu sitter jag och tittar på top model. Alexandra tog en tidigare buss hem än mig, så om några timmar åker jag väl hem! Vi har haft det jättebra här och jag berättar mer om det när jag kommer hem och jag har en hel del bilder att visa. Skriver mer ikväll när jag är hemma! Kramar

Suuuuuuun

DET ÄR SOL UTE!
Det har det varit hela dagen och det är sjukt nice :D Har varit med massa goa tjejer i alla fall. Va i stan och sen har vi trixat med en fotboll på min baksida och solat. Imorgon åker Alexandra och jag till mormor & morfar som sagt, nära till massa bra saker! Emma kanske bloggar lite åt mig, fast nej, jag bloggar när jag kommer hem istället! Men vi hörs innan jag åker. Nu ska jag ut och gå en promenad med Natalie och Emma, pusspusssss

HAHA :D

Hemma hos Emma

Nu är jag hemma hos Emma och klockan är bara halv tolv! Igår så sov jag typ vid denna tiden, haha.. Men vi blev väckta av att alla i min familj skulle upp till jobb, fotbollssskola och fritids. Jag blev jättearg först men sen insåg både Emma och jag att det var rätt så gött att hinna med allt!
Igår så var jag med Emma, Natalie, Alexandra, Anna, Felix, Amar och David. Vi spelade king och åt godis. Haha, asniceee. Men sen så började det regna så vi gick hem och Emma sov hos mig, myys! Felix köpte pucko som Emma fick i håret och på sin fina jeansjacka så nu är vi hemma hos Emma för hon ska duscha och byta kläder, stackarn! ♥
Efter det ska vi åka in till stan och träffa Natalie och Alexandra, tror att Anna kommer också. Alexandra ska nämligen på ett möte idag för att hon ska bli modell i sommar! Hon ska åka till London och modella, så jäkla grymt :D En sak som är lite läskig faktiskt är att precis en vecka innan de som hittade henne ringde så sa jag till Alexandra att "du kommer verkligen bli modell, du är så jäkla vacker!". Haha, sånt är sjukt :)
Aja, snart har väl Emma fixat sig klart och då åker vi som sagt, pusspussss
 
Haha, jag hittade den här bilden på Emmas dator... hhihihi

Bra brudar

Tjaaaaa :D nu är jag med några bra brudar, Anna, Natalie och Alexandra. Eller Alexandra gick nyss men ändå. Vi ska träffa Emma och kanske Felix. Vet inte vad vi ska göra men vi hittar nog på något!
Här har vi en söt bild på Natalie och mig <3

Dans ♥

Jag är taggad inför den här veckan! Ska berätta om den men först.. Streetdance 3D! Den var så jävla bra! Jag satt och rös hela filmen, blev helt tagen! Trots att jag inte dansar street så älskar jag det ändå! Asså det går inte att förklara hur bra den var, jag älskar den! <3<3<3
Denna veckan börjar mitt och Alexandra nyttiga liv! Hahah, eller mer dansiga liv kanske? ;) Vi har bestämt oss för att skippa godis osv alla dagar i veckan förutom en då man får äta precis vad man vill. Men vi ska dansa mycket mer också! Bara dansa och bli viga haha :D kommer bli grymt! Vi ska ju åka till min mormor & morfar på onsdag också, då ska vi träffa Rebecka osv med! Jag är taaaggad inför denna veckan! Wihoooo :D:D
Tävlingen som jag vann :D Här är den grymma fotografen!

Thea och jag på SM (L)

Streetdance 3D

Ikväll ska jag se på Streetdance 3D med Anna. Den verkar vara jättebra och eftersom att jag älskar dans så kommer jag nog att älska den :D coolt att det är 3D också! :)
Hoppas att ni andra får en bra dag!

Trevlig middag

Denna eftermiddag spenderades med Anna, vi gjorde inte så mycket, chillade mest :D Fast jag dansade och strechade lite också, kommer fortfarande ner i split, göttans! Kan lägga in bild på det någon dag kanske ;)
Vi åt en jättegod middag och Caroline (min bror Sebbes tjej) var med, sen tittade vi på fotbolls-VM, eller haha, Caroline, min lillasyster och jag satt mest och pratade.. Ända tills min syster somnade då, så söt ♥
Ska nog lägga mig och sova strax, är ganska trött, god natt!

Planer

Idag har jag sovit till halv tolv, ätit pannkakor, plattat håret, varit inne på datorn, lyssnat på min grymma spotifylista, ätit paj, plockat ur diskmaskinen och suttit vid datorn igen. Blääää, jag vill ha sol nu, nu, nu! Egentligen skulle jag ha varit med Anna men hon skulle åka iväg och kommer hem om några timmar eller något. Jag känner mig allmänt seg, haha..
Men jag har också planerat sommarlovet lite grann! Några dagar veckan efter midsommar ska kanske några kompisar och jag åka med Natalie till hennes sommarland! Men det är fortfarande inte 100% säkert men jag hoppas, jättekul isåfall :D
Eftersom man ska vara positiv så lägger jag in en bild på mig när jag är osminkad och sen några söta bilder på Anna och mig som vi tog igår :)



H a  -  h a  -  h a  -  h a  . . .


Fotbolls-VM

Nu märks det att fotbolls-VM har börjat, när jag kom hem hade min storebror massa kompisar hemma framför tv:n. Jag beslutade mig för att hålla mig borta...
Hur som helst så var jag ju med Natalie och Alexandra, sen kom Malin också. Men nu har Natalie åkt till landet och Alexandra och Malin är på bio, den nya filmen som heter "Streetdance 3D". Den verkar bra! Så ikväll ska jag träffa Anna, får se vad vi ska göra (L)
Men just nu sitter jag bara här och lyssnar på musik, gött det med! Fastän att vädret förstör sommarlovet.. På onsdag ska det ju typ bli sol i Göteborg så då ska Alexandra och jag troligtvis åka till mormor, nära till Soonarna, havet och Linnéa! Kommer bli grymt! Fast kanske inte så mycket uppdatering eftersom att att mormor & morfar inte har internet. Men det ordnar sig säkert, annars så bloggar jag när jag kommer hem!
Pusspussss
Alexandra och jag <3

Linnéa och jag <3

Rebecka (en av Soonarna, här är den andra) och jag <3

När kommer solen?

Åh, det är så tråkigt att det ska regna hela tiden! Jag har ju sommarlov och vill sola, bada osv... Men hur som helst ska jag träffa Alexandra och Natalie idag (L) Får se vad vi hittar på! Men först så ska jag göra mig i ordning, men just nu är vår städerska här och hon städar mitt rum så jag måste vänta lite. Aja, pusspuss

Staden

Idag har jag varit inne i staden med Annapanna och Felix. Nu är Anna på sin fotboll så vi bara sitter här och har tråkigt, eller ah, felix äter på sina solgalsögon :D
men vi hörs senare, anna kommer sen, anteeeeckna det, puss puss
bild till linnéa, min braiga tjej <3<3<3

Regning dag

Nu sitter jag med Anna inne på min dator (L) Idag har jag varit med Felix och Anna, det var niiice. Haha, men nu ska Anna sova här och vi är trötta så godnatt :)
En bild från idag:
Haha, snyggiiiiiing!

Hallå

Måste lägga in denna annars så får jag dabb.

Sovit i en timme

I morse gick jag upp vid sju för att locka min lillasysters hår, hon blev jättefin! Sedan var jag på hennes och min lillebrors avslutning, där jag var med och spelade lite fiol. Har gjort det varje år sedan jag gick i ettan eller, så det är lite tradition för mig. Så jag får vara med trots att jag inte går på den skolan då, lite kul att både min syster och jag spelar fiol tillsammans då! Dock olika stämmor ;)
Sedan har jag sovit i en timme, var så sjukt trött.. Är fortfarande det men skitsamma! Här kommer en bild på mig, såhär såg jag ut på avslutningen :)
Gjorde denna bilden i Photoshop, trots det så är den knappt redigerad.

En bild för att visa hur trött jag är just nu:


Sommarlov!

NU HAR JAG SOMMARLOV! Underbart, underbart, underbart... Det gick bra att spela piano, jag kom även tvåa i skolans novelltävling, väldigt kul, blev jätteglad :D Imorgon väntar en skolavslutning till med mina småsyskon, det blir nog trevligt. Är jätteglad nu i alla fall så jag bjuder på en bild från lördag ;)

Pandora

Hade tänkt att lägga upp vad jag har på mig för kläder idag på min sista skoldag, men skitsamma! Kanske lägger in en bild på min skolavslutningsklänning ikväll istället. Men här är en bild på min vackra ring från Pandora och mina nymålade naglar med ett nagellack från IsaDora :)
Haha, jag har små händer...

Första doppet

I lördags badade jag för första gången i år! Det var jätteskönt, men jag hade hellre badat i havet istället för en sjö, dock hade det ju varit kallare så detta var bra det med. Malin, Linnéa, Alexandra, Emma, Märta och jag åkte till en sjö för att bada, sola och slappna av. Meeeen, såklart så ligger det några asjobbiga bredvid oss som ska hålla på och brottas, låtsasbråka osv. Trots våra oändligt många mördarblickar så fortsatte dom! Alla runt omkring tittade på dom, asså tänk vad pinsamt men så himla jobbigt för oss! Efter ca 6 timmar åkte vi i alla fall hem. I slutet var jag så himla arg, hahaha. Men vi hade ändå en bra dag!
Emma och jag <3
Snygga brudar!
Malin och Alexandra, haha sötaaaa :D
Linnéa badar / hoppar :)
Alexandra också ;)

Igår!

Nu är jag hemma från tandläkaren, det var inte så jobbigt att åka dit trots allt!
Hur som helst så glömde jag att berätta om igår! Först mötte vi i bandet (Malin, Alexandra, Linnéa & jag) upp Natalie (vårt största fan! en av våra bästa vänner) och Joel. Haha vad elak jag var mot Joel nu, men jag kan ju berätta att Joel är ett troget fan han med, fast Natalie har kommit på fler spelningar. Haha, skitsamma! Så tog vi bussen tillsammans till festivalen. Fick en stor klump i magen när jag såg hur mycket folk det var! Fast samtidigt så blev jag ju såklart taggad :D Så träffade vi Emma och några andra, lärde känna två nya personer igår, Mimmi och Felix, treeevligt :) Sen gick vi i bandet backstage och sen så körde vi! Asnice tyckte jag, fast blandade åsikter om hur det gick i bandet, haha. Efter det så chillade vi hela kvällen typ och umgicks med massa trevliga människor, niceee :)
Här kommer lite bilder på när vi spelade som bästa Emmapemma tog:
Tack Emma, fina bilder!

Seg dag

Ligger och tittar på MTV och slappar. Är trött och känner mig allmänt seg. Började 1 & en halv timme tidigare idag, hade egentligen världens goaste sovmorgon men eftersom att jag ska spela piano på skolavslutningen imorgon så skulle vi träna idag.
Om en stund kommer pappa hem och då ska vi åka iväg till en tandläkare och det tar en timme att åka dit, sjukt segt! Men, men jag ska inte klaga eftersom att skolan slutar imon :D och sen så är jag glad för en annan grej som jag tyvärr inte vill dela med mig av ;)
pussspusss <3
Alexandra och jag i helgen <3

Snart sommarlov

Två skoldagar kvar, på den andra dagen börjar sommarlovet. Underbart!
Men först ska vi ha spelning med bandet, ikväll. En artist som heter Ken Ring (lyssnar inte på sån musik men ändå) ska spela på vår spelning vilket betyder att det kanske kommer ganska många och lyssnar. Vi är en halvtimme innan han ska spela, spännande! Är ganska så nervös men det kommer nog att gå jättebra. Något som är mindre bra är att jag slog i mitt finger alldeles nyss när jag slog på trummorna, vi körde igenom låtarna som vi ska spela en sista gång. Bra Bea! Men jag är säker på att det inte kommer att göra ont när jag spelar, då tänker man ju inte direkt på sånt! ;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Snart ska vi ta bussen tillsammans med våra kompisar som också kommer för att kolla, de är bäst! Så nu tänkte jag ta och byta lite kläder, men vi hörs :)
Här sitter jag då med mitt coola backstagepass som blev spegelvänt på bilden men skitsamma. Fint att man ser mitt skadade finger med...

RSS 2.0